Hospitality Culture
Juriu
Prof. Ray F. Iunius, PhD
Prof. Ray F. Iunius, PhD,

CEO Winsedswiss, grup educațional care organizează cursuri de scurtă şi lungă durată, în domeniul ospitalităţii şi al serviciilor conexe.

Nicolae Lica
Nicolae Lica, Executive Chef, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Dublu câștigător al titlului ‘Chef of the Year’ în Europa, acordat de Marriott International pentru talentul său exceptional și expertiza culinară, Nicolae Lică, Executive Chef la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, este liderul culinar care continuă să creeze, împreună cu echipa sa culinară, mâncăruri delicioase care încântă toate gusturile, transformă evenimente într-un succes și modelează amintiri de neuitat pentru oaspeții ce trec pragul hotelului.

Mihai Barsan
Mihai Barsan, Storymaker @Brandelier.biz

În 2009 a preluat o funcţie de marketing manager în hub-ul european, apoi la foarte scurt timp, poziţia de director de marketing al subsidiarei SABMiller din Slovacia. Începând cu aprilie 2012 a preluat conducerea departamentului de marketing din Ursus Breweries, revenind deci la “prima dragoste”.

Incepand cu ianuarie 2019 a inceput aventura antreprenoriatului la Brandelier.biz.

Denisa Stefan
Denisa Stefan, Co-fondator Rosehome.ro

Co-fondator Rosehome.ro- Horeca Retro Shop – magazin specializat în produse, veselă și soluții creative pentru prezentarea preparatelor culinare, Denisa Ștefan are o experiență de 12 ani în industria HoReCa. Pasiunea pentru interior design s-a concretizat în anul 2015 într-un business online dedicat tuturor profesioniștilor din industria HoReCa în căutare de produse deosebite, idei și creativitate care să pună în valoare orice culinar.

Cesar Waelivaara Velasco
Cesar Waelivaara Velasco, CEO Hostalion

Lector al Les Roches International School of Hotel Management, Suedia și Escuela de Labardero, Sevilla, Cesar Velasco este expert în managementul evenimentelor macro (Campionate Mondiale, Jocurile Olimpice etc.)

Dragoș Petrescu
Dragoș Petrescu, Președinte Romanian Business Leaders

A pus pe picioare grupul City Grill, pe care l-a condus până pe cele mai înalte culmi, reușind totodată de mai multe ori să intre în „Top 100 cei mai admirați CEO din România”.

Dan Schwartz
Dan Schwartz, Managing Partner – RSM Romania

Dan Schwartz este co-fondator și Managing Partner al RSM Romania, companie de audit si consultanta fiscala, membra a RSM international, cea de-a sasea mare retea globala de firme de consultanta.

Dan este unul dintre experții in economie recunoscuți în România si este certificat drept consultant fiscal, auditor financiar și expert contabil. Portofoliul lui de clienți include companii din industria de hospitality, divertisment și media, producție industriala, retail,  gambling, marketing, educație si non-profit.

Prin implicarea sa profesionala in activitatea unor prestigioasa organizatii de business, cum ar fi AmCham, BRCC (British-Romanian Chamber of Commerce) si FIC, Dan a contribuit deseori la dezvoltarea, actualizarea si imbunatatirea contextului legislativ din Romania.

Dan Isai
Dan Isai, CEO Salad Box

În urmă cu șase ani, a pariat pe o piață privită cu reticență de români: healty food. Astăzi, Salad Box a evoluat până la a deveni al treilea cel mai mare lanț de fast-food din țară.

Răzvan Opran
Răzvan Opran, owner The Mission

Răzvan Opran este unul dintre cei mai de success antreprenori din HoReCa. Patron de locații și organizator de evenimente, Răzvan Opran se află în spatele unor branduri iconice pentru România precum The Mission, Entouraje sau Studio Martin.

Gabriela Tigu
Gabriela Tigu, Decan - Facultatea de Business și Turism ASE

Gabriela Țigu are o vastă experiență în mediul universitar. A coordonat programul de parteneriat dintre ASE și Laussane, iar în prezent ocupă funcția de decan al Facultății de Business și Turism, precum și pe cea de Membru al Comitetului Mondial de Etică pentru Turism, Organizația Mondială a Turismului

 

Alexandra Crăciun
Alexandra Crăciun, branding consultant

Specialistă în comunicare și marketing, Alexandra Crăciun oferă servicii de branding consultancy în domenii precum HoReCa, IT sau FMCG. De asemenea, coordonează comunicarea evenimentului Târgul de Crăciun Cluj-Napoca.

Marian Alecu
Marian Alecu, Consultant HoReCa

Ex-Country Manager Mc Donald’s România, Marian Alecu este unul dintre pionierii industriei HoReCa de după ’89. În prezent conduce o firmă de consultanță în HoReCa și este acționar al grupului City Grill.

Bebi Oprea
Bebi Oprea, Fondator al Bar Academy

Fondator al Bar Academy, proprietar Bordello, promotor a mai multor locații din HoReCa, Bebi Oprea este unul dintre primii investitori din Centrul Vechi acumulând o experiență bogată de consultanță în zona de management și amenajare a localurilor.

Cristina van der Schaaf
Cristina van der Schaaf, Fondator HoReCa Culinary School

Este fondatoare a Horeca Culinary School, cu o activitate in Romania de 13 ani. Un centru de formare profesionala in domeniul ospitalitatii,  modern, dotat cu laboratoare/bucatarii scoala utilate la nivelul scolilor europene de profil si in care participantii la programele de formare au ocazia sa invete atat practic cat si teoretic, sa exerseze tematica cursurilor alaturi de Chefi Instructori / formatori/ mentori atat Romani cat si invitati din strainatate.

 

Maria Dunca
Maria Dunca, owner Baracca

Maria este managerul si proprietarul restaurantului Baracca din Cluj Napoca, unul dintre cele mai apreciate și, totodată, premiate  restaurante din Romania.

Gabriel Zbârcea
Gabriel Zbârcea, FONDATOR AL ȚUCA ZBÂRCEA & ASOCIAȚII

Este Managing Partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii, având o bogată experiență juridică de 27 ani. El a acordat consultanţă şi a asistat numeroase societăţi comerciale româneşti sau cu capital străin.

Oana Coantă
Oana Coantă, owner Bistro de l’Arte
Chef Oana Coantă provine din domeniul jurnalismului și al publicității. Textele pe care le scrie au capacitatea de a răvăși sau, după caz, de a extazia cititorul. Adevărata chemare avea să o găsească însă în anul 2000, când a dezvoltat, în Brașov, restaurantul Bistro de l’Arte, care avea să devină, în timp, un adevărat etalon pentru gusturile alese și serviciile ireproșabile.
Cosmin Jianu
Cosmin Jianu, Antreprenor

De profesie inginer, a deschis primul bar în Regie,  Club E în ‘94. A urmat tot în Regie în ‘98 Trattoria 20, Hotel Citadella în 2005 și Restaurant Acvamarin 2 Mai în 2015 și urmează Complex Hotelier Acvamarin. Toate sunt construite în regie proprie.

Radu Bălăceanu
Radu Bălăceanu, Cofondator LifeBox & FrissBox

A ocupat timp de 5 ani rolul de managing director în echipa locală a companiei foodpanda, anterior deţinând aceeaşi funcţie în cadrul Aston Markets, timp de 3 ani. În 2017, Radu Bălăceanu, alături de antreprenorii Florin Scarlat şi Lukasz Kuzniar, a pus bazele platformei de food delivery LifeBox, dedicată persoanelor care îşi asumă un stil de viaţă sănătos. Conceptul a depășit granițele țării, în iunie 2021 și a fost dezvoltat și în Budapesta, sub numele de FrissBox.

Ștefan Popescu
Ștefan Popescu, National On Premise Manager RO, BG, MD

Ștefan Popescu a reprezentat de-a lungul timpului un vârf de lance pentru Red Bull, pe multe piețe din Est: 7 ani în România, 5 ani în Bulgaria, 2 ani în Albania, 4 ani în Republica Moldova.

Octavian Moldovan
Octavian Moldovan, CEO The Makers

A renunțat la poziția de Deputy General Manager al Sheraton Bucharest Hotel pentru a îmbrățișa o nouă provocare și anume de a contribui la transformarea unor hoteluri de referință din România în structuri de ospitalitate moderne.

Dobri Tibor
Dobri Tibor, Julius Meinl Romania

Din 1999 și până în 2005 a deținut NOVO SRL, companie achiziționată ulterior de Julius Meinl. Începând cu ianuarie 2018 ocupă funcția de Managing Director Julius Meinl pentru Europa Centrală și de Est.

Gabriel Iovu
Gabriel Iovu, Managing Partner Expressoft Technology

Expressoft Technology este rezultatul unei experiențe de peste 20 de ani în dezvoltarea de solutii informatice de management și automatizare pentru HoReCa și Retail, implementând soluțiile sale în peste 5.000 de locații din România și Dubai.

Loredana Filip Stoica
Loredana Filip Stoica, Artizan Gastronomic și Critic de arta culinara

Începând ca manager de restaurant acum 22 de ani la Casa Pogor Iasi , Loredana și-a dezvoltat pasiunea pentru gastronomie transformând-o in meserie colaborând cu diverse restaurante atât din România cât și din UK, Grecia sau Franța. Invenția rețetelor, estetica farfuriei,  brandingul sau rebrandingul restaurantelor sunt prioritatea ei ca Artizan Gastronomic.

Javier Garcia del Valle
Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour

Este la conducerea Happy Tour de 9 ani. A preluat agentia in plina criza economica si a transformat-o intr-una dintre cele mai de succes din tara.

Sergiu Biris
Sergiu Biris, Fondator Breasla Barmanilor

Barman, actionar, trainer, fondator, Sergiu este legat de mai bine de 20 de ani de lumea din spatele barului.

Alfred Gerard Dauteuil
Alfred Gerard Dauteuil, CEO Jerry’s Pizza

Sosit în România la începutul anilor ’90, Alfred Dauteuil a deschis o afacere care în timp a devenit unul dintre cele mai apreciate și de succes nume de pe segmentul delivery: Jerry’s Pizza.

Calin Ionescu
Calin Ionescu, CEO Sphera Franchise Group

CEO KFC, Pizza Hut, Cinnabon, Hard Rock, Paul, PHD si Taco Bell, Calin Ionescu se ocupa si de extinderea retelei in Italia.

Bogdan Nicolae
Bogdan Nicolae, Fondator Barmania si Origo

Unul dintre cei mai apreciati traineri de bar din Romania, Bogdan este fondatorul Barmaniada, competitie ce a format mai multe generatii de barmani pe plan local.

Elena Lotrean
Elena Lotrean, Fondator Școlile Finlandeze ERI

Elena Lotrean este profesor, trainer și antreprenor în serie. În 2004 pornește Future Capital, companie de training, teambuilding și agenție de turism, 2008 o găsește partener la Old Friends Pub Sibiu, în 2016 deschide Școala Româno-Finlandeză Eri Sibiu iar în 2018 Finnish Teacher Training Centre. Între 2014 și 2021 conduce filiala sibiană a Patronatului Tinerilor Întreprinzători.

Dani Caramihai
Dani Caramihai, Cofondator și CEO Fratelli Grup

Dani Caramihai este unul dintre cei 4 fondatori și CEO al Fratelli Grup, unul dintre cele mai mari și cunoscute businessuri din HoReCa. Povestea Fratelli a inceput-o in 2005, cand, alaturi de 3 prieteni, a hotarat sa deschida in Bucuresti, o cafenea, Fratelli Espresso Bar, locul unde a inceput istoria Fratelli, o poveste 100% Made in Romania. Dupa 17 ani, Dani Caramihai conduce cu succes Fratelli Grup prezent in București, Constanța, Iași, Timișoara cu branduri precum Fratelli, Biutiful, Uanderful, Fratellini Bistro, Carnivale Food Market, Portobello Stradale, Fratelli Catering.

Joseph Hadad
Joseph Hadad, Chef

Joseph Hadad, cunoscutul chef israelian, stabilit de peste 20 de ani în România, trăiește și respiră prin gastronomie, fiind un promotor al bucătariei fine și un vizionar în arta culinară, apreciat atât pe plan local cât și internațional.

George Butunoiu
George Butunoiu, Restocracy

George Butunoiu este un antreprenor cunoscut mai ales pentru activitatile sale in domeniul resurselor umane, fiind cel mai vechi „head hunter” din tara, insa si pentru proiectul Restocracy.

Suzanne Nuridsany
Suzanne Nuridsany, CEO ICEP Hotel School

Conduce ICEP HOTEL SCHOOL – Școala Internațională de Management al Ospitalității. Organizează cursuri de calificare, specializare, perfecționare și formare managerială, traininguri de companie, workshopuri și masterclass-uri cu experți autohtoni și internaționali.

Florin Tancu
Florin Tancu, președinte Skal International București

Director General WECO Travel Romania și președinte al SKAL International Bucuresti. De asemenea, coordonează și echipele de vanzari WECO din Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania.

Ioan Borzea
Ioan Borzea, Owner Kristal Club, Gambrinus si Sunwaves

De mai bine de 20 de ani, John, așa cum îl știe toată lumea, dezvoltă concepte în industria HoReCa autohtonă, de la celebrul Maxx din Regie și până la Berăria Gambrinus din centrul Bucurestiului. El este, de asemenea, și Fondatorul Sunwaves, unul dintre cele mai vechi și puternice festivaluri de muzică electronică de la noi.

Mihai Popescu
Mihai Popescu, Owner Twins Studio

Fratelli, Uanderful, Biutiful, Biutiful By The Lake, acesta din urmă premiat cu Restaurant & Bar Design Award Londra in 2015, un fel de Oscar în lumea designului, sunt lucrările de referință ale designerului Mihai Popescu.

Iosif Stefanescu
Iosif Stefanescu, Executive Chef OSHO

Iosif Ștefănescu, Executive Chef la Osho, are o experiență în HoReCa de peste 21 de ani, lucrând atât pe vase de croazieră cât și în hoteluri de cinci stele din România. A acceptat provocarea lansată de proprietarul brandurilor OSHO și Oro Toro de a dezvolta împreună două concepte de succes pe piața românească.

Marian Lupu
Marian Lupu, Executive Chef Aqua Herastrau

La cei 35 de ani ai săi, chef Marian Lupu este recunoscut ca fiind permanent în căutarea perfecțiunii pentru fiecare dish pe care îl prepară. e-a lungul carierei, a condus unele dintre cele mai apreciate bucătării din România, printre care și Aqua Herastrau.

Laurenţiu Mâţă
Laurenţiu Mâţă, TopHospitality

Fondator TopHospitality, Fondator Street Food City, Co-Owner si Manager de Dezvoltare la Mr. Cannoli, Director Regional Bucuresti-Muntenia la ANBCT Romania, Laurentiu isi dedica tot timpul acestei industrii pe care o iubeste nebuneste cu toate imperfectiunile ei minunate!

Alina Ariton
Alina Ariton, Manager si Redactor Sef 24FUN Brasov

Alina are peste 15 ani de comunicare în industria ospitalității, fiind alături de creatorii de concepte încă din primele zile.

Ionut Raiu
Ionut Raiu, Owner Trattorian Artisan Food

Este unul dintre cei mai vechi și apreciați creatori de concepte HoReCa din România, fondator al vestitului Opium și a multi-premiatului Club Theatre

Tinu Sebeșanu
Tinu Sebeșanu, Managing Partner Trend Hospitality

Lider în consultanță și management în industria ospitalității precum și reprezentant regional al unora dintre cele mai puternice branduri internaționale.

Razvan Moisa
Razvan Moisa, Chef Marty Restaurants

Răzvan face parte din echipa Marty din 2010, când s-a angajat pe postul de Ajutor Ospătar. A lucrat pe toate posturile – grill, plite, salate, pizza – iar în 2014, odată cu deschidera Marty Sports & Grill, a fost promovat ca și Bucătar Șef. Grație pasiunii pentru gătit, talentului și determinării sale, după doar un an a devenit Assistant Executive Chef, iar de anul acesta a preluat postul de Executive Chef al grupului Marty.

Diana Zahariea
Diana Zahariea, Director General&Actionar Sergiana Group

A preluat funcția de director general de la tatăl său, Tudor Neculoiu, în 2018. Experiența de peste 15 ani în afacerea de familie dar și firea întreprinzătoare o fac să-și susțină echipa, abordând o atitudine responsabilă, dar totodată curajoasă.

Razvan Grecu
Razvan Grecu, Fondatorul CitiZen Bistro & Lounge

În clipa de față administrează Restaurantul Panoramic 13, Restaurantul Unirea și este fondatorul CitiZen Bistro & Lounge, în cadrul Unirea Hotel & Spa, Iași.

Marian Olteanu
Marian Olteanu, Owner Crama Gramma

Lista Forbes SUA „Cele mai cool etichete de vinuri din primăvara anului 2016” include și un brand românesc: Gramma Wines. Marian Olteanu este administratorul Casei Olteanu și deținătorul brandului

Marian Iamandi
Marian Iamandi, HoReCa Development & METRO Academy Manager

Dupa o cariera de peste 17 ani in domeniul HORECA, detinand functii de la bucatar, Executive Chef si Manager F&B, in prezent Marian Iamandi coordoneaza departamentul de dezvoltare produs si oferte pentru clientii HORECA si Academia de Gastronomie din cadrul METRO Cash & Carry Romania.

Tudor Furir
Tudor Furir, CEO Pernod Ricard Romania

Începând cu anul 2006, conduce compania Pernor Ricard după ce și-a început cariera ca agent de vânzări pentru compania Coca Cola, în anul 1994.

Diana Golomoz
Diana Golomoz, Director of Sales & Marketing Radisson Blu & Park Inn by Radisson

A participat la dezvoltarea și extinderea lanțului Radisson Hotel Group în București, în acest moment fiind cel mai mare lanț hotelier din Capitală care operează două branduri în acelasi complex, oferind  facilitati de 5* și 4*.

Ionut Craciun
Ionut Craciun, Premium Spirits Busines Unit Manager at Coca-Cola Hellenic Bottling Company

Are în spate o carieră de peste 25 ani în cadrul Coca-Cola HBC. Dupa ce a coordonat peste 7 ani departamentul de HoReCa al companiei a preluat conducerea diviziei de Spirtis a CCHBC.

Cristian Stefanescu
Cristian Stefanescu, Deputy Managing Director Bilancia

Este un profesionist cu o experienta de 20 ani in HoReCa, din care 15 alaturi de Bilancia-leader de piata in domeniul echipamentelor profesionale si accesoriilor pentru acest sector de activitate.

Florin Voica
Florin Voica, Presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania

Un profesionist in F&B Training Manager&Sommelier cu peste douăzeci si cinci ani de experiență în industria hotelieră. Sunt specializat în toate domeniile managementului, restaurant în cadrul hotelului, precum și restaurante de lux.

Petru Berciu
Petru Berciu, co-Owner BDG Import

La început, a fost un club la Predeal apoi a apărut Office, în 1998, în Bucureşti. Office era „next level”. Adică drumul spre „înalta societate”. Apoi, în 2010, s-a născut Loft. In paralel a dezvoltat liderul pietei de alcool din Romania, BDG Import.

Robert Maxim
Robert Maxim, Partener, Consultanță în Afaceri KPMG

Robert Maxim, Partener Consultanță în Afaceri, s-a alăturat echipei de lideri în urma integrării Ensight Management Solutions în KPMG în România. Fost partener la Ensight, Robert are o experiență considerabilă în piața de servicii de consultanță din România. De-a lungul carierei sale, a lucrat cu clienți din industrii precum Servicii Financiare, Retail, Energie, Imobiliare, Sănătate și Industria Farmaceutică.

Cezar Munteanu
Cezar Munteanu, Chef

Chef Cezar Munteanu lucrează în domeniul gastronomiei de peste 27 de ani. A ajuns să gătească pentru mari personalități ale lumii, dar și pentru copiii săraci din Africa. Astăzi predă management culinar și dezvoltă proiecte în industria ospitalității si industriei alimentare, îi învață pe copiii din România ce înseamnă alimentația sănătoasă și îi inspiră pe tinerii bucătari, nu doar să gătească, ci și să fie profesioniști responsabili.

Cosmin Dragomir
Cosmin Dragomir, fondator gastroart.ro

Cosmin Dragomir este jurnalist gastronomic, autorul cărții Curatorul de zacuscă și alte povestiri culinare românești, co-organizator al Congresului Național de Gastronomie și Vin, co-inițiator al Legii ZIua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România și co-fondator al newsletterului Recomandat de Curator & Connaisseur. Publică constant articole pe gastroart.ro, cosmindragomir.ro, eisberg.ro, zilesinopti.ro, mindcraftstories.ro, dulceromanie.ro si cc-cc.ro

Nicolle Birta
Nicolle Birta, Copywriter&creator de concepte

Copywriter & creator de concepte publicitare, promotor al bunului gust și al convivialității, primul român absolvent al programului Hautes Études du Goût Le Cordon Bleu Paris. Pe Nicolle o găsiți pe bistromargot.ro și la studioul său de creație din București, unde îmbină cele două laturi profesionale, comunicarea și gastronomia.

Consultant în comunicare și „taste educator”. Nicolle este fondatoare a Repertoire, studio de creație multidisciplinar și a platformei de food culture & fine living bistromargot.ro. Promotoare a artei de a trăi și a convivialității.

Stefan Bercea
Stefan Bercea, Presedinte ANBCT

Ştefan Bercea, maestru al artei culinare şi căpitanul echipei olimpice de seniori a României. A gatit pentru mai bine de 32 de sefi de stat.

Dan Paștiu
Dan Paștiu, Owner Dabo Doner

Este originar din Sibiu şi este cunoscut pentru localurile pe care le-a creat – despre Naf-Naf, Pizzeria Michelangelo, Cotton Club, Blow Up, Spicy sau Zorba a auzit aproape orice sibian. A renunţat însă la toate aceste branduri pentru a construi o franciză. Povestea înfiinţării Dabo Doner în România este una impresionantă şi e o dovadă de perseverenţă.

Alexandru Cirtu
Alexandru Cirtu, Culinary and Beverage Consultant at LifeBox

Alex este un antreprenor, bucătar și om de televiziune celebru, obișnuit să dezvolte mai multe proiecte concomitent. În momentul de față este consultant culinar LifeBox, Chef Entertainer Paprika Events, trainer de cursuri de gătit în cadrul British School of Bucharest.

Cristian Nacu
Cristian Nacu, Sr. Country Officer Romania and Moldova IFC

Cristian Nacu este reprezentantul in Romania al International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii pentru sectorul privat a Grupului Bancii Mondiale.

Anterior, timp de 10 ani, a fost Partener si Sef al Biroului din Romania al Enterprise Investors, unul din cei mai mari administratori de fonduri de Private Equity din Europa Centrala si de Est. De asemenea, pentru 2 ani a fost Senior Advisor al presedintelui Enterprise Investors.

Avand peste 20 de ani de experienta in private equity, investment banking and privatizare, Cristian Nacu este unul din cei mai experimentati si respectati manageri si profesionisti in investitii din regiune.

Florin Itu
Florin Itu, Co-owner of Gourmet Entertainment

– Co-owner of Gourmet Entertainment (organizator de festivaluri culinare: The Carnival – largest food festival in Europe in 2018, Street Food Festival, Food Truck Festival, Gourmet Festival etc)

– Owner of Meat Busters (food trucks & franchise; winner of Truck of The Year Award at Food Truck Society Awards; two franchise restaurants opened since 2018 in Timisoara & Cluj)

– Co-owner of Livehouse Agency & Livehouse Comedy (booking & comedy shows)

Marius Gogoasa
Marius Gogoasa, Manager Exquisite Bar Solutions

Marius Gogoasa, expert bartending/ trainer, este fondatorul si managerul agentiei de bartending Exquisite Bar Solutions, si are o experienta foarte vasta, a fost pregatit in UK, Germania, Italia, Suedia sau Olanda. El este si proprietarul barului Flair Ange, un bar etalon pentru industria ospitalitatii.

Dan Anca
Dan Anca, Owner Art Cafe Gallery

Dan Anca a lucrat în domeniul bancar, însă, fiind pasionat de gastronomie, a intrat în lumea HoReCa în 2010, deschozând Art Cafe, o cafenea situată în centrul vechi al Aradului, devenită cinci ani mai târziu restaurant în toată regula. În 2018, a achiziţionat un conac la 25 km de Arad, la Păuliș, iar Roca Brună, restaurantul din cadrul său, a devenit rapid cunoscut datorită promovării produselor locale.

Bogdan Doltu
Bogdan Doltu, Co-Owner Maidan, Mosia Corbeanca

Bogdan Doltu,  este co-fondator al spaţiului de co-working Impact Hub, unul dintre primele de acest tip din Bucureşti, şi se ocupă cu organizarea de evenimente şi festivaluri, printre care Burgerfest sau Bucharest Craft Beer Festival. Pasiunile lui se îndreaptă către mâncarea bună, comunităţi și experiețe. A reușit să le transforme în business-uri prin proiectele de la Moșia Corbeanca și Maidan.

Vlad Seitan
Vlad Seitan, Antreprenor

Vlad Şeitan a lucrat în cadrul OMV timp de 13 ani, fiind unul dintre puţinii manageri români care au crescut în cadrul companiei austriece fără a fi intrat în companie pe filiera Petrom. Din 2005, Şeitan a preluat conducerea reţelei OMV din România, Bulgaria şi Serbia, iar din 2007 a fost promovat într-o poziţie de management al întregii reţele de downstream a grupului.

Acum, Şeitan este implicat în trei proiecte: consultanţă pe zona de real estate (cu activităţi în derulare atât în România, cât şi la nivel international), consultanţă în zona de marketing, business development şi strategie şi The People Engagement Company, firma de employee engagement.

Valentin Hristu
Valentin Hristu, Food Enthusiast

Implicat in industria ospitalitatii din anul 2012, Valentin a organizat cine volante pretutindeni pein Bucuresti, in tara dar si in Olanda si Germania. A prezentat festivaluri culinare si inca o face. Din 2017 este manager al restaurantului Paine si Vin și se ocupă, de asemenea, de partea de mâncarea la Expirat Club București și Vama Veche.

Norbert Vig
Norbert Vig, Owner Joben Bistro

Povestea „Joben” nu a început în 2014, cum s-ar putea crede, ci acum mai bine de 20 de ani. Pasiunea din copilărie pentru lucrurile vechi care meritau o o nouă șansă, s-a întâlnit ani mai târziu cu pasiunea pentru HoReCa.

În mai puțin de un an, Joben Bistro Cluj, a ajuns in top 10 locații din lume iar investiția a fost recuperată în primele patru luni.

Trei ani mai târziu am făcut pasul firesc de a duce povestea mai departe, astfel s-a născut Joben Bistro Bucharest.

Fady Chreih
Fady Chreih, CEO Regina Maria

Fady Chreih este CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA din 2013, anterior ocupând funcția de Director Executiv.

Fady a urmat mai multe cursuri la Harvard, Stanford University, precum și la London Business School. Recent a absolvit International Directors Programme de la INSEAD.

În ultimii ani, a devenit tot mai implicat în promovarea accesului echitabil la o educație de calitate, fiind membru al board-ului Teach for Romania și United Way România.

Cristian Macedonschi
Cristian Macedonschi, Preşedinte Asociaţia de Dezvoltare Turistică din judeţul Braşov

Sunt membru al Clubului Economic German, membru al Forumului Româno-German de la Berlin iniţiat de doamna Susanne Kastner (membru al Parlamentului German), membru în Forumul Democratic al Germanilor din România şi preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Turistică din judeţul Braşov.

Veronica Balogh
Veronica Balogh, Manager - Customer Engagement EE Hilton Supply Management

De 8 ani in Achizitii si de 5  ani in Hospitality si impreuna cu Hilton, cu sentimentul ca aici e acasa.

Actualmente sunt  Customer Engagement Manager in Europa de Est pentru Hilton Supply Management – Unitate Centrala de Achizitii in cadrul Hilton Worldwide.

Acest lucru imi permite sa fac exact ceea ce imi place: sa lucrez cu oamenii si sa imbin intr-un mod interesant partea de Procurement cu cea de Sales, descoperind constant alte si alte oportunitati de dezvoltare profesionala si personala!

Valentin Vernea
Valentin Vernea, Co-Owner Curtea Berarilor

20 ani experienta in Horeca – 1999 incepe in advertising la Mercury 360, dupa 6 ani On Trade Channel Manager la unul dintre marii producatori de bere din Romania, co-owner the Syndicate (advertising agency) din 2008 si tot din 2008 co-owner Curtea Berarilor Bucuresti

Felix Patrascanu
Felix Patrascanu, Managing Partner FAN Curier

Felix este membru fondator al Asociației Operatorilor de Curierat din România (AOCR), membru în board-ul de conducere al Romanian Business Leaders și lider al proiectului RePatriot.
În afară de pasiunea pentru sport, oenologia este o altă preocupare pentru timpul liber. De-a lungul timpului a colecționat vinuri și a produs pentru prieteni vin din strugurii culeși personal din podgoria de la Fiționești/Panciu, locul său natal.

Theodora Popa
Theodora Popa, Member of the Board and Vice President of Transavia Group

Theodora Popa este puternic implicată în activitatea celui mai mare resort de golf din România,  sprijinind dezvoltarea turismului în Transilvania ca promotor al acestui sport atât în țară, cât și la nivel internațional. Susține dezvoltarea turismului în regiune prin crearea de evenimente pentru comunitatea de golf și business.

Theodora Popa este și vice-președintele Grupului Transavia, liderul pieței de carne de pasăre din România și una dintre cele mai prestigioase afaceri de familie din țară.

Victor Racariu
Victor Racariu, General Manager Glovo

După o carieră de 7 ani în cadrul grupului Fashion Days/emag, unde a ajuns până în poziția de Chief of International Markets Officer | Fashion Days, Victor a preluat funcția de General Manager Glovo, lansând unul dintre cei mai dinamici jucători din piața de delivery.

Cristian Cismaru
Cristian Cismaru, Fondator My Transylvania

Sunt un economist-ghid-organizator de evenimente-manager de proiect cu rădăcini în sudul Transilvaniei, ¾ roman, restul de origine germană. Locuiesc 5 zile pe săptămână în Sibiu, weekendurile din aprilie în noiembrie în sate iar iarna prin orașele României și ale Europei, unde facem diverse campanii de promovare a Romaniei si mancarii locale. Numele meu e asociat cu My Transylvania, Eat Local, Slow Food Sibiu, Transilvania Gastronomica si Reky Travel. Am 42 de ani și îi iau după mine peste tot pe Iuliana – soția și pe Petru – băiatul nostru de 4 ani și jumătate. Știu și ce nu sunt: nu sunt bucătar și nici mic producător de alimente.

Corina Macri
Corina Macri, Fondator Macri Academy

Corina Macri, fondator al Macri Academy, organizează cursuri de pregătire profesională. Detine 2 restaurante in Timisoara si este Presedinta HORETIM.

Gheorghe Andresz
Gheorghe Andresz, Traditional Trade & Out of Home Director Heineken Romania

Începând cu luna februarie 2019, Gheorghe Andresz a revenit în HEINEKEN România, unde conduce echipa de Vânzări Traditional Trade și Out of Home. Cu o experiență comercială de peste 20 de ani, a avut diferite roluri în HEINEKEN, inclusiv în Ungaria, și DIAGEO.

Dragos Vladuca
Dragos Vladuca, Head of Emerging Channels Pepsico

Dupa aproape 3 ani la producatorul de bauturi alcoolice Prodal Group, Dragos incepe in 2007 aventura Pepsi, detinand pe rand pozitii atat pe partea de on-premise cat si off-premise.

Cristian Cristea
Cristian Cristea, Hospitality Business Consultant și Senior Lecturer la Hostalion

După o experiență de peste 10 ani în vânzări în FMCG, Cristi alege să se alăture Grupului City Grill pe pozitia de Grup Training Manager. Dezvoltă programe și proiecte pentru cel mai mare grup românesc din ospitalitate timp de 7 ani, cand se alătură MGC Group pe poziția de HR Manager.

Timp de un an de zile activează în cadrul Macromex, ocupând funcția de Business Development Director HoReCa. În prezent, este Senior Business Consultant și Senior Lecturer la Hostalion.

Georgian BÂLĂ
Georgian BÂLĂ, CEO Simigeria Petru

Georgian Bâlă are o experiență de peste 12 ani în industria HoReCa. Începând cu anul 2018 a preluat funcția de Out Of Home Manager în cadrul producătorului de lactate Friesland Campina România și a condus atât dezvoltarea canalului HoReCa la nivel național cât si a exporturilor companiei. De-a lungul timpului a lucrat pentru companii precum Julius Meinl România, Caroli Foods Group și Nestle România. Din 2020 este CEO al Simigeriei Petru asigurand dezvoltarea companiei la nivel national.

Radu Fusea
Radu Fusea, Fondator Travlocals.com

Radu Fusea a pus bazele primei platforme românești de booking destinată cazărilor și experiențelor spectaculoase. Prin această platformă și prin proiectul satelit – Wildventure Romania, a reușit să scoată la iveală o comunitate de oameni faini care contribuie activ la schimbarea feței turismului autohton, promovându-l cu cinste atât în țară cât și peste hotare. În prezent, cele două proiecte sunt foarte populare în rândul turiștilor educați, bucurându-se totodată de o reputație impecabilă.

Ioana Romanescu
Ioana Romanescu, Fondator & Cake Designer Cupcake Philosophy

Cu o experiență de 18 ani în companii multinaționale, Ioana a dezvoltat o afacere care a crescut de peste 30 de ori în 6 ani, răsfățând mai mult de 30.000 de clienți cu o gamă de peste 200 de deserturi. Ioana a absolvit cursurile Le Cordon Bleu, iar fiecare produs este rezultatul experienței și al studiilor în Cake Design realizate cu specialiști din diferite țări. De asemenea, Ioana susține cursuri și ateliere despre produsele creație proprie, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Ionuț Roman
Ionuț Roman,

Incepand cu 1997, Ionut Roman a lucrat in vanzari. A inceput ca agent commercial, urmand ca in ultimii 19 ani sa se implice in retail si HoReCa. In decursul a 11 ani a fost director de magazin Selgros (Constanta, Arad si Timisoara), apoi timp de 5 ani a condus departamentul central de relatii cu clientii al aceleiasi companii.

Dumitru Luca
Dumitru Luca, Președinte A.N.A.T.

De peste 21 ani conduce propria agentie de turism, un touroperator specializat pe zona balcanica; in ultimii 4 ani a fost implicat activ in conducerea Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism iar in 2020 a fost ales presedintele acesteia. In prezent este si presedintele Aliantei Pentru Turism (APT).

Antonia Mehedințu
Antonia Mehedințu, Hospitality Projects Director Niro Investment Group

Și-a petrecut cea mai mare parte a carierei dezvoltand afaceri si proiecte complexe de inalta calitate, lucrand ca director executiv in sectoarele dezvoltarilor imobiliare si hoteliere.

Cu o experiență de peste 14 ani in coordonarea proiectelor imobiliare ale Niro Investment Group, este implicata in prezent in realizarea a doua investitii de mare anvergura: renovarea Corinthia Grand Hotel du Boulevard și construcția Swissôtel, ce va fi operat de Accor Group.

 

Radu Savopol
Radu Savopol, Founder & CEO 5 to go

Activitatea profesională a lui Radu s-a intersectat încă din adolescență cu industria HoReCa. În 2001, avea să deschidă la Sinaia „Old Nick Pub”, unul dintre cele mai apreciate pub-uri din Sinaia. În 2015, avea să deschidă într-un mic garaj din Piața Lahovari prima cafenea „5 to go”, concept sub umbrela căruia funcționează astăzi peste 150 de cafenele la nivel național.

Ioana Marian
Ioana Marian, Founder & CEO desprespa.ro

Dupa o cariera de 10 ani in sistemul bancar, Ioana a fondat in 2010 proiectul despreSpa.ro care promoveaza conceptele de Spa & Wellness si centralizeaza toate informatiile pietei Spa din Romania.

Este Presedintele Asociatiei Spa Romania, Ambasadorul Global Wellness Day in Romania, Ambasadorul Global Mentorship Program, si membru in Eastern European Intiative si Wellness Tourism Initiative.

Laura Pătru
Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels

Cu un debut în carieră marcat de pasiunea și implicarea în activitatea jurnalistică și socială, evoluția către aria marketing-ului hotelier a reprezentat o continuare firească a unui parcurs profesional dedicat explorării domeniului comunicării și branding-ului.

Poziția de Marketing Manager deținută în ultimii 5 ani în cadrul Bacolux Hotels, un grup hotelier cu capital 100% românesc, aflat în plină dezvoltare și afirmare pe piața industriei HoReCa, înseamnă oportunitatea de a lua parte, cu responsabilitate și întreaga suită de valori și expertiză dobândită printr-o continuă formare profesională, la creionarea imaginii ospitalițății naționale.

Emil Munteanu
Emil Munteanu, Founder & Managing Partner Atra Doftana

După ce în anul 2000, alături de alți doi prieteni, a pus bazele companiei Power Net Consulting, specializată în Infrastructură și Securitate IT și Digitalizare, opt ani mai târziu a demarat un nou proiect, de data aceasta în turism: Atra Doftana. Fara o specializare in industria ospitalitatii dar inspirati de toate calatoriile, fondatorii Atra promoveaza un concept cu o abordare complexa a simturilor: “Simte.Respira.Gusta”.  Cu un design minimalist care se pierde in natura, Atra face o propunere diferita in turism, promovand intensitatea lucrurilor simple, apropierea de natura si de resursele ei si punand accentul pe bucataria gourmet.

Chef Radu Ionescu
Chef Radu Ionescu, Founder & Owner KAIAMO

A revenit în România dupa 7 ani petrecuți în Londra. Drumul său culinar l-a readus acasă, unde s-a născut filozofia și conceptul KAIAMO. După absolvirea programului ‘Grand Diplôme de Cuisine et Pâtisserie’ al institutului Le Cordon Bleu, Chef Radu a experimentat scena gastronimica londoneză, pornind de la mici restaurante, continuând în bucătării ale hotelurilor de 5 stele, iar apoi culminând cu perioada lucrată în bucătăria renumitului bucătar Ollie Dabbous, la extravaganta sa locație cu 1 stea Michelin.

 

 

Răzvan Mătășel
Răzvan Mătășel, Strategy Consultant & Trainer

Razvan Matasel este consultant in comunicare de peste 20 de ani si preda Planificare Strategica in Publicitate, in cadrul Masterului de Publicitate si Reclama, de la SNSPA, de peste 15 ani. Castigator a numeroase premii de eficienta dar si de creativitate in publicitate (pe plan national si international) a contribuit , in cariera sa, la constructia mai multor marci romanesti de succes.

Vasi Andreica
Vasi Andreica, founder COFFEE SHOP SOLUTIONS & TED’S COFFEE CO

Activeaza din anul 2003 in domeniul HoReCa prin firma de distributie COFFEE SHOP SOLUTIONS care prin sloglanul ‘’Redefine HoReCa’’, aduce in Romania cele mai noi concepte in domeniul foodservice, atat in ceea ce priveste gama de produse cat si al modului de servire si al echipamentelor.

Incepand din 2013, pune bazele retelei de cafenele TED’S COFFEE COMPANY, care in acest moment are 34 de locatii si este intr-un proces de extindere, planurile fiind ca la finalul anului 2021, reteaua sa numere 50 de locatii.

Horia Szabo
Horia Szabo, Conacul Archia

În 1994, tatăl său cumpăra un teren la doar 3 km de Deva, cu gândul să se mute la țară. Cu timpul, prioritățile familiei s-au schimbat iar în 2008, pe acel teren a fost deschis complexul „Conacul Archia”, condus astăzi de Horia și care se remarcă prin servicii impecabile și o experiență de neuitat pentru vizitatori.

Remus Bogdan
Remus Bogdan, Director F&B la Therme Bucuresti

Experienta internationala, pe diferite functii de conducere in cadrul departamentului F&B, in Marriott International si Intercontinental Hotels Group (IHG), in orase precum Londra, Bucuresti, Frankfurt sau Main. Initiator al concursului international de flair bartending, “Champions Flair Crash” ajuns acum la a 13 editie. Sunt membru activ si Vicepresedinte in Boardul HORA, organizatia patronatelor restaurantelor din Romania.

Claudiu Vrînceanu
Claudiu Vrînceanu, Consultant PR și Comunicare

Ambasador și conector al sectorului de afaceri în România, Claudiu Vrânceanu joacă rolul de „Bridge Builder” între antreprenori, investitori, multinaționale, mass-media și sectorul public (autoritățile guvernamentale și instituțiile europene).

În perioada 2015-2017, Claudiu a fost secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, cu atribuții în investiții străine, IMM-uri, ajutoare de stat, turism și relația cu mediul de business. Anterior, a fost timp de 10 ani manager și redactor-șef al Wall-Street.ro.

Ștefan Mandachi
Ștefan Mandachi, CEO Spartan

Este fondatorul mai multor francize, printre care și Spartan, cel mai mare lanț de restaurante cu specific grecesc de tip servire rapidă din România și estul Europei.

În ianuarie 2020, Spartan număra deja 55 de restaurante, având angajați peste 1000 de oameni.

De asemenea, în 2018, în urma unei investiții de 7.5 milioane de euro, a finalizat prima franciză hotelieră românească, Mandachi Hotel & Spa.

Chef Foa
Chef Foa, Executive Chef & Co-Owner Flavours

Florin Scripcă, cunoscut ca Chef Foa este creierul echipei care stă în spatele mai multor branduri – Flavours (companie de catering și evenimente tailor-made), Stradale (lanț de 13 restaurante) și Mitzu (lanț de 11 cafenele).

Chef Foa a intrat în domeniul culinar încă de la 16 ani și și-a rafinat talentul și gusturile lucrând în bucătării de top din străinătate la unele dintre cele mai mari firme de catering din Londra (Blistering BBQ și Rhubarb Catering). În plus, a făcut pregătiri anuale la Londra și Paris.

Cristian Tudor
Cristian Tudor, FONDATOR MICROGREENS ROMÂNIA

Antreprenor prin excelență, Cristian a înființat Microgreens România în 2014, ajungând în 2018 să fie premiat de către Forbes România la categoria cei mai buni „30 sub 30”.

Activitatea sa a contribuit esențial la dezvoltarea domeniului HoReCa din România și la alinierea gastronomiei românești la standardele internaționale. Sprijină constant de peste 5 ani formarea profesională în industria ospitalității. Este îndrăgostit de inovație și este un perfecționist incurabil.

Raluca Jianu
Raluca Jianu, Co-fondator Epic Visits & Ferestroika

Având o carieră de peste 10 ani în marketing și comunicare, Raluca Jianu a lansat în 2019 Ferestroika, primul muzeu imersiv al vieții de familie în comunism, prezent în Top 10 al celor mai populare spații muzeale din București conform Trip Advisor.

În primăvara anului 2020, alături de Mihai Bârsan și Bogdan Jianu, Raluca a pus bazele EpicVisits.com, o platformă curatoriată de pachete tematice de vacanțe care includ cazări și experiențe unice.

Gabriel Faflei
Gabriel Faflei, Japanos / Kanpai / Draft PUB

În 1990, Gabriel Faflei a plecat din țară pentru a se stabili în Germania. S-a întors după câteva luni, cu gândul „de a pune culoare în România”. Pentru că publicitatea înseamnă culoare și viață. În februarie 1992, a înființat agenția de publicitate Monopoly. Este brandul sub care a făcut carieră și bani în lumea publicității românești.

De 17 ani activează și în industria HoReCa, dezvoltând mai multe branduri de succes, precum Japanos, Kanpai  și Draft PUB.

Sabin Cernea
Sabin Cernea, fondator Wu Xing Mâncare chinezească

În urmă cu 21 de ani, a pariat pe un concept inovator pentru acea vreme: Wu Xing – Mancare chinezeasca, Home & Office Delivery. De atunci și până în prezent, încearcă tot timpul să fie cu un pas înaintea vremurilor, să anticipeze schimbările ce au loc în obiceiurile de consum ale clienților și să le îndeplinească acestora așteptările.

 

Ioan Ungur
Ioan Ungur, Commercial Director Lactalis

Ioan Ungur este Directorul Comercial Lactalis din 2020. El conduce strategia de vânzări, trade marketing, distribuție și analiză de business a companiei. De asemenea, se implică activ în strategia de dezvoltare a brand-urilor si portofoliului companiei. Ioan Ungur s-a alăturat echipei Albalact în 2015, ca National Trade Marketing Manager. El se poate lăuda cu o experiență notabilă în vânzări și trade marketing, obținută în companii multinaționale de renume.

Andrei Manea
Andrei Manea, Country Manager Bolt Food

Andrei coordonează operațiunile Bolt Food în România, concentrându-se pe identificarea și implementarea oportunităților de afaceri cu echipele relevante, continuarea politicii de sustenabilitate și pe dezvoltarea profesională a echipei.

Înainte de a se alătura companiei anul acesta, Andrei Manea a ocupat funcția de Senior Consultant la Adecco, unde a avut ca sarcini realizarea de oferte comerciale, negocierea și semnarea de noi contracte și gestionarea procesului de recrutare. Parcursul său profesional include mai multe poziții în cadrul departamentului de Business Development de la Booking.com, ultima sa funcție fiind cea de Senior Account Manager Team Lead, pe care a ocupat-o timp de doi ani.

chef Alexandru Dumitru
chef Alexandru Dumitru,

Alexandru Dumitru a lucrat în restaurante recunoscute la nivel internațional, precum Waldorf Astoria (o stea Michelin), din Berlin, Auberge du Soleil (restaurant cu trei stele Michelin), California. Bucătarul care s-a întors în România în 2016 este recunoscut drept unul dintre cei mai importanți profesioniști care sunt obligați să revoluționeze bucătăria românească și să schimbe percepțiile.

Burtea Ionel
Burtea Ionel, Co-founder Abund Berry

La doar 20 de ani, și-a convins părinții să investească într-o plantație de mure din care, mai apoi, avea să ia naștere vinul de mure „Abund berry”. Astăzi, la doar 24 de ani, Burtea Ionel poate fi considerat un antreprenor matur, cu o bogată experiență, dezvoltând în paralel o nouă linie de business, de această dată în zona turismului experențial.

Mihai Voicu
Mihai Voicu, General Manager Bergenbier SA

De la începutul lunii martie 2020, Mihai Voicu a preluat funcția de director general al Bergenbier S.A, fiind responsabil de conturarea strategiei și de crearea parteneriatelor strategice.

Acesta activează în cadrul grupului Molson Coors de peste opt ani și are o experiență comercială vastă, dobândită în rolul de Director de Vânzări Bergenbier S.A., cât și în rolul de Director General Kamenitza Bulgaria, poziție pe care a deținut-o în ultimul an.

Anca Ungureanu
Anca Ungureanu, Co-founder Beans&Dots Specialty Coffee Shop

Anca Ungureanu are o experiență de 18 ani în marketing și comunicare, deținând poziția de Director Identitate & Comunicare la UniCredit Bank încă din 2009.

A fost in decursul activitatii sale profesionale membru al juriului in multe competitii de advertising, comunicare digitala, PR si design iar in perioada de lock-down generata de pandemia COVID 19, in lunile martie-iunie, a initiat campaniile #sustinemafacerilemici, #cafeapentruspitale si #scutpentruspitale menite sa ajute sectorul afacerilor mici in special horeca dar si sectorul medical, pentru a depasi mai usor aceasta perioada dificila.

Anna Șargov
Anna Șargov, Manager Proiect - Fundația Civitas pentru Societatea Civilă

Anna Sargov este manager proiect in cadrul Fundatiei Civitas pentru Societatea Civila – Filiala Cluj-Napoca din anul 2013.

In prezent, Anna coordoneaza doua proiecte in domeniului dezvoltarii economice rurale. Cooperativa Agricola Arome Transilvane este prima Cooperativa din nordul tarii care a adus la un loc noua producatori de fructe de padure si cu sprijinul Fundatiei Civitas, au reusit sa dezvolte activitate economica in cadrul Cooperativei, promovand produsele locale din GAL Somes Transilvan.

Cel de-al doilea proiect coordat de Anna este Nod Verde, un food hub dezvoltat la Cluj-Napoca, unde a reusit sa creeze o platforma a producatorilor locali – WWW.NODVERDE.RO, cu ajutorul carora aduce mai aproape hrana din pamant odihnit catre consumatorii urbani. De asemenea, Anna coordoneaza reteaua de food-hub-uri de la nivelul tarii, un proiect finantat de Romanian-American Foundation.

Robert Voicu
Robert Voicu, Lead Chef Unilever Food Solutions

Chef Robert Voicu, Lead Chef Unilever Food Solutions, are o experienta vasta, de peste 20 de ani in industria HoReCa. Este un membru activ in comunitatile de bucatari din Romania si cel mai important, vine mereu in sprijinul locatiilor din intreaga tara, oferind suport si inspiratie in tot ceea ce priveste crearea unui meniu.

Puteti gasi o multitudine de retete si articole scrise in colaborare cu Chef Robert Voicu pe UFS.COM.

Simona Constantinescu
Simona Constantinescu, CEO Ana Hotels

Simona Constantinescu a lucrat de-a lungul anilor în sectorul bancar (CEO BCR Securities), în piața de capital (Banguard Securities)  și în consultanță financiară (KPMG). Între 2005 și 2008 a fost CEO al Grupului Ana Hotels, funcție în care a revenit după 10 ani și pe care o deține și în prezent.

Lucian Marinescu
Lucian Marinescu, Managing Director Hospitality Trading & Consulting

Întreaga activitate profesională a lui Lucian Marinescu s-a desfășurat în domeniul ospitalității, începând de la nivelele de bază ale meseriei de hotelier, până la poziții de management corporativ. Mai apoi, avea să înceapă activitatea de consultanță, fiind implicat în dezvoltarea a peste 30 de proiecte din domeniul HoReCa.

Ionuț Ardeleanu
Ionuț Ardeleanu, CEO Auchan România

Ionuț Ardeleanu s-a alăturat grupului Auchan în anul 2007, din poziția de manager de raion, trecând mai apoi prin toate etapele de dezvoltare. Zece ani mai târziu, Ionuț avea să fie numit în poziția de CEO Auchan România, poziție pe care o ocupă și astăzi.

Albert Davidoglu
Albert Davidoglu, CEO Macromex

Albert are o experiență de peste 20 de ani în FMCG. Vreme de 13 ani a lucrat în cadrul Unilever, coordonând regiunea Central și Est Europeană și, totodată, oferind consultanță pe probleme comerciale și de vânzări mai multor țări din Africa. Din 2012 lucrează pentru Macromex, lider în industria produselor alimentare din segmentul congelate și refrigerate.

Daniel Pălici
Daniel Pălici, Co-owner & Head-Chef Grai Restaurant

Daniel Pălici este un chef tânăr, a cărui experiență profesională se apropie încet-încet de 10 ani. Curiozitatea sa se manifestă în explorarea gusturilor, a unor ingrediente deseori trecute cu vederea, iar pasiunea pentru chimie alimentară îl îndeamnă să exceleze în a potența gustul fiecărui ingredient. Pentru Daniel ingredientele sunt extrem de importante, motiv pentru el îndrăgește să se joace mult cu gusturile și texturile lor. Lucrează cu câțiva producători mici și de incredere ce livrează produse de calitate, iar pe partea de conservare încercă să se dezvolte continuu. Ce îl definește ca și stil este o gastronomie românească, bazată pe produse locale, de sezon și rețete inovatoare.

Andreea Barbu
Andreea Barbu, Head of Partners and Brands Edenred

Andreea s-a alaturat in 2022 grupului Edenred & Benefit, coordonand astfel intreaga relatia cu partenerii comercianti din ambele business-uri.

Un pionier al industriei food delivery in Romania, a contribuit la dezvoltarea foodpanda si Glovo in calitate de director de vanzari, in ultimii 8 ani.

Fadi Draghici
Fadi Draghici, Country Manager Poke House Romania

Fadi are o experiență de peste 10 ani construită în HoReCa, retail și marketing. Din postura de consultant, a ajutat la lansarea pe piață a peste 10 concepte de HoReCa.

În prezent, este Country Manager al Poke House în România. Cel mai mare grup de fast-casual din Europa în momentul de față, Poke House are peste 120 de locații în 7 țări.

Mihai Toader
Mihai Toader, Chef & Co-owner Soro lume

Mihai Toader este co-owner și chef al restaurantului „Soro lume”, și, în același timp, căutător la „Fragmente”.

Paul Voicu
Paul Voicu, Co-fondator Franchwise

Paul este un optimist convins, pasionat de a descoperi afaceri și antreprenori, noi moduri de scalare. Franciza l-a purtat prin lume și i-a deschis perspectivele. A întâlnit oameni, culturi și afaceri. A căpătat un nivel de acces pe care puțini oameni îl au și este recunoscător pentru asta în fiecare zi.

Crede în business-uri colaborative și bine organizate și vrea să contribuie la succesul lor. Crede, de asemenea, în antreprenori români care visează mare (și lucrează în mod conștient la visele lor).

Corina Dima
Corina Dima, blogger De Corina

Corina Dima explorează activ lumea gastronomiei și scrie recomandări despre locurile de bun gust din București dar și din țară. Este la curent cu cele mai noi locuri deschise în oraș, ia mereu pulsul HoReCa ,,pe teren’’ și urmărește tendințele în piață. Promotor de restaurante (cu precădere, noua bucătărie românească) dar și mici bistrouri, cofetării or brutării și mici producători locali. A lucrat peste 10 ani în marketing, multinaționale și publicitate, fiind conectată la organizarea de evenimente. Scrie pe de-corina.ro

Victor Gorea
Victor Gorea, Director General Tucano Coffee România

Din 2011 și până în 2020, Victor a fost Director General al City Pay România, fiind responsabil de dezvoltarea unei rețele de de 700 de aparate de plăți tip self service, în peste 100 de orașe din țară. Începând din 2020, acesta ocupă poziția de Director General al Tucano Coffee România.

Claudia Stan
Claudia Stan, Cluster Director of Sales - Apex Alliance

Claudia Stan considera ca succesul este o calatorie continua a intregii echipe.  Adaptabilitatea, inovatia, schimbarea si, in unele cazuri, reinventarea, sunt doar cateva dintre cuvintele cheie ale oricarui department de Vanzari si Marketing.

Flaviu Odorhean
Flaviu Odorhean, Marketing Specialist - Bârlog

Flaviu Odorhean este somelier de bere cu o bază solidă în bartending, activând în industrie de aproximativ 15 ani. Membru fondator al Asociației Breasla Barmanilor, Flaviu ocupă în momentul de față și poziția de Marketing Specialist al brandului de bere Bârlog.