Hospitality Culture
Juriu
Prof. Ray F. Iunius, PhD
Prof. Ray F. Iunius, PhD,

CEO Winsedswiss, grup educațional care organizează cursuri de scurtă şi lungă durată, în domeniul ospitalităţii şi al serviciilor conexe.

Nicolae Lica
Nicolae Lica, Executive Chef JW Marriott

Cu o experiență de peste 20 de ani de bucătărie, Chef Nicolae Lica lucrează în cadrul hotelului JW Marriott încă din anul 1997, iar din 2008 ocupă funcția de Executive Chef, având în grijă bucătăriile de la: JW Steakhouse, Cucina, Vienna Lounge, Champions Sports Bar, The Garden, dar și departamentul de evenimente (corporate și private).

Mihai Barsan
Mihai Barsan, Storymaker @Brandelier.biz

În 2009 a preluat o funcţie de marketing manager în hub-ul european, apoi la foarte scurt timp, poziţia de director de marketing al subsidiarei SABMiller din Slovacia. Începând cu aprilie 2012 a preluat conducerea departamentului de marketing din Ursus Breweries, revenind deci la “prima dragoste”.

Incepand cu ianuarie 2019 a inceput aventura antreprenoriatului la Brandelier.biz.

Paul Markovits
Paul Markovits, Marketing Vice – President United Romanian Breweries

De-a lungul timpului lucrat pentru companii precum Vodafone, Heineken sau P&G. Deține o diplomă de Master of Arts in International Marketing Communications la Graduate School of California State University și o diplomă de Master of Science la Universitatea Politehnică București, precum și numeroase specializări în marketing și management.

Denisa Stefan
Denisa Stefan, Co-fondator Rosehome.ro

Co-fondator Rosehome.ro- Horeca Retro Shop – magazin specializat în produse, veselă și soluții creative pentru prezentarea preparatelor culinare, Denisa Ștefan are o experiență de 12 ani în industria HoReCa. Pasiunea pentru interior design s-a concretizat în anul 2015 într-un business online dedicat tuturor profesioniștilor din industria HoReCa în căutare de produse deosebite, idei și creativitate care să pună în valoare orice culinar.

Cesar Waelivaara Velasco
Cesar Waelivaara Velasco, CEO Hostalion

Lector al Les Roches International School of Hotel Management, Suedia și Escuela de Labardero, Sevilla, Cesar Velasco este expert în managementul evenimentelor macro (Campionate Mondiale, Jocurile Olimpice etc.)

Dragoș Petrescu
Dragoș Petrescu, Președinte HORA

A pus pe picioare grupul City Grill, pe care l-a condus până pe cele mai înalte culmi, reușind totodată de mai multe ori să intre în „Top 100 cei mai admirați CEO din România”.

Dan Schwartz
Dan Schwartz, Managing Partner – RSM Romania

Dan Schwartz este membru al Centrului Fiscal de Excelență RSM din Europa, al echipei de prețuri RSM EuropeTransfer și al Comitetului profesional al Camerei Consultanților Fiscali din România.

Dan Isai
Dan Isai, CEO Salad Box

În urmă cu șase ani, a pariat pe o piață privită cu reticență de români: healty food. Astăzi, Salad Box a evoluat până la a deveni al treilea cel mai mare lanț de fast-food din țară.

Răzvan Opran
Răzvan Opran, owner The Mission

Răzvan Opran este unul dintre cei mai de success antreprenori din HoReCa. Patron de locații și organizator de evenimente, Răzvan Opran se află în spatele unor branduri iconice pentru România precum The Mission, Entouraje sau Studio Martin.

Andrei Botescu
Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas

Este cel care a readus la viață Pegas, bicicleta-simbol a copilăriei din Epoca de Aur. Se autointitulează „leading pioneer”. De la o afacere de garaj, prin creativitate si inovatie permanenta, a ajuns să dezvolte un proiect solid in continua ascensiune, cu o identitate puternica.

Gabriela Tigu
Gabriela Tigu, Coordonator Program ASE-Lausanne

Profesor universitar doctor al Departamentului de Turism si Geografie din cadrul facultății de Business și Turism, Gabriela Tigu a acumulat o vastă experiență în mediul universitar.

Alexandra Crăciun
Alexandra Crăciun, branding consultant

Specialistă în comunicare și marketing, Alexandra Crăciun oferă servicii de branding consultancy în domenii precum HoReCa, IT sau FMCG. De asemenea, coordonează comunicarea evenimentului Târgul de Crăciun Cluj-Napoca.

Răzvan Crișan
Răzvan Crișan, CEO M60

Co-fondator și CEO al M60, Răzvan Crișan a adus o nouă abordare conceptului de cafenea. M60 a devenit în mai puțin de un an locul cu cea mai bună cafea din București, fiind menționat în Financial Times și Monocle.

Marian Alecu
Marian Alecu, Consultant HoReCa

Ex-Country Manager Mc Donald’s România, Marian Alecu este unul dintre pionierii industriei HoReCa de după ’89. În prezent conduce o firmă de consultanță în HoReCa și este acționar al grupului City Grill.

Bebi Oprea
Bebi Oprea, Fondator al Bar Academy

Fondator al Bar Academy, proprietar Bordello, promotor a mai multor locații din HoReCa, Bebi Oprea este unul dintre primii investitori din Centrul Vechi acumulând o experiență bogată de consultanță în zona de management și amenajare a localurilor.

Cristina van der Schaaf
Cristina van der Schaaf, HoReCa School

A deschis în 2005 Centrul Româno-Belgian de Formare Profesională și Orientare în Carieră, organizație non-profit cunoscută de cei mai mulți sub denumirea HoReCa School. Oferă cursuri de calificare și specializare pentru domeniile bucătărie și restaurație.

Maria Dunca
Maria Dunca, owner Baracca

La doar 26 de ani devenea managerul restaurantului Chios, un local reprezentativ pentru Cluj. Astăzi, conduce propriul restaurant, Baracca, reușind să dezvolte o locație modernă, la mare căutare printre tinerii orașului.

Gabriel Zbârcea
Gabriel Zbârcea, Țuca, Zbârcea & Asociații

Este Managing Partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii, având o bogată experiență juridică de peste 20 ani. El a acordat consultanţă şi a asistat numeroase societăţi comerciale româneşti sau cu capital străin.

Oana Coantă
Oana Coantă, owner Bistro de l’Arte

Provine din domeniul publicității și al comunicării, la care a renunțat în anul 2010  pentru a pune bazele, în Brașov, unui restaurant care avea să devină în timp o adevărată oază a gusturilor alese, a serviciilor ireproșabile și a momentelor de cultură bine alese

Cosmin Jianu
Cosmin Jianu, Antreprenor

De profesie inginer, a deschis primul bar în Regie,  Club E în ‘94. A urmat tot în Regie în ‘98 Trattoria 20, Hotel Citadella în 2005 și Restaurant Acvamarin 2 Mai în 2015 și urmează Complex Hotelier Acvamarin. Toate sunt construite în regie proprie.

Radu Bălăceanu
Radu Bălăceanu, Managing Director Foodpanda Romania

A ajuns să conducă Foodpanda România la doar 28 de ani, motiv pentru care s-a și întors în România.  Cu el la conducere, Foodpanda a reușit să-și consolideze poziția de lider pe piața autohtonă.

Ștefan Popescu
Ștefan Popescu, National On Premise Manager RO, BG, MD

Ștefan Popescu a reprezentat de-a lungul timpului un vârf de lance pentru Red Bull, pe multe piețe din Est: 7 ani în România, 5 ani în Bulgaria, 2 ani în Albania, 4 ani în Republica Moldova.

Octavian Moldovan
Octavian Moldovan, CEO Hospitality Group Riviera-Vâlcea-Olănești

A renunțat la poziția de Deputy General Manager al Sheraton Bucharest Hotel pentru a îmbrățișa o nouă provocare și anume de a contribui la transformarea unor hoteluri de referință din România în structuri de ospitalitate moderne.

Dobri Tibor
Dobri Tibor, Julius Meinl Romania

Din 1999 și până în 2005 a deținut NOVO SRL, companie achiziționată ulterior de Julius Meinl. Începând cu ianuarie 2018 ocupă funcția de Managing Director Julius Meinl pentru Europa Centrală și de Est.

Gabriel Iovu
Gabriel Iovu, Managing Partner Expressoft Technology

Expressoft Technology este rezultatul unei experiențe de peste 20 de ani în dezvoltarea de solutii informatice de management și automatizare pentru HoReCa și Retail, implementând soluțiile sale în peste 5.000 de locații din România și Dubai.

Loredana Filip
Loredana Filip, Chef si artizan gastronomic

Chef si artizan gastronomic MURA’N GURA – condimente din sursa. Fost manager și artizan gastronomic al Vivid Bistraw, Loredana Filip se află de peste 10 ani și în spatele poveștii restaurantului „Dealul Morii”, o poveste inedită cu mâncare organică, ingrediente din grădina proprie, tabere de vară pentru copii și cursuri de călărie.

Maximilian Drăgan
Maximilian Drăgan,

Expert internațional în calitatea alimentelor, cu o experiență profesională de peste 20 de ani, Dr. Maximilian Drăgan coordonează programul Sibiu – Capitală Gastronomică Europeană 2019, al doilea mare proiect internațional pentru județul din centrul țării.

Javier Garcia del Valle
Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour

Este la conducerea Happy Tour de 9 ani. A preluat agentia in plina criza economica si a transformat-o intr-una dintre cele mai de succes din tara.

Georgeta Grecu
Georgeta Grecu, General Manager Hotel Cismigiu

Cei peste 20 de ani de experiență națională și internațională în domeniul hotelier o transformă pe Georgeta Grecu în unul dintre cei mai apreciați profesioniști din industrie.

Sergiu Biris
Sergiu Biris, Fondator Breasla Barmanilor

Barman, actionar, trainer, fondator, Sergiu este legat de mai bine de 20 de ani de lumea din spatele barului.

Alfred Gerard Dauteuil
Alfred Gerard Dauteuil, CEO Jerry’s Pizza

Sosit în România la începutul anilor ’90, Alfred Dauteuil a deschis o afacere care în timp a devenit unul dintre cele mai apreciate și de succes nume de pe segmentul delivery: Jerry’s Pizza.

Calin Ionescu
Calin Ionescu, COO Sphera Franchise Group

COO KFC, Pizza Hut, Cinnabon, Hard Rock, Paul, PHD si Taco Bell, Calin Ionescu se ocupa si de extinderea retelei in Italia.

Bogdan Nicolae
Bogdan Nicolae, Fondator Barmania si Origo

Unul dintre cei mai apreciati traineri de bar din Romania, Bogdan este fondatorul Barmaniada, competitie ce a format mai multe generatii de barmani pe plan local.

Costin Gache
Costin Gache, co-Owner Interbelic

Deține trei locații în București și Constanța (Interbelic, Tiki, respectiv Manarola). De asemenea, a înființat și agenția de bar Upsiders, care oferă consultanță și training în domeniul Horeca și soluții interactive de bar entertainment.

Elena Lotrean
Elena Lotrean, Fondator al SFSB – Scoala Primara Romano-Finlandeza Sibiu

Din 2014 conduce filiala din Sibiu a PTIR – Patronatul Tinerilor Întreprinzători, care sprijină tinerii întreprinzători și antreprenori din Sibiu iar din 2009 deține Future Capital România, o companie de training și consultanță în diferite domenii, precum HR sau leadership.

Dani Caramihai
Dani Caramihai, co-Owner Fratelli

Dani Caramihai a intrat în industrie pe urmele tatălui său, care a cumpărat la începutul anilor ’90 restaurantul Casa Albă, pe care îl deţine şi astăzi. A lucrat alături de tatăl său până la 28 de ani, pana în 2004, an în care începe să se scrie istoria grupului Fratelli.

Joseph Hadad
Joseph Hadad, Chef

Joseph Hadad, cunoscutul chef israelian, stabilit de peste 20 de ani în România, trăiește și respiră prin gastronomie, fiind un promotor al bucătariei fine și un vizionar în arta culinară, apreciat atât pe plan local cât și internațional.

George Butunoiu
George Butunoiu, Restocracy

George Butunoiu este un antreprenor cunoscut mai ales pentru activitatile sale in domeniul resurselor umane, fiind cel mai vechi „head hunter” din tara, insa si din proiectele in domeniul software-ului si, mai recent, al Internetului.

Suzanne Nuridsany
Suzanne Nuridsany, CEO ICEP Hotel School

Conduce ICEP HOTEL SCHOOL – Școala Internațională de Management al Ospitalității. Organizează cursuri de calificare, specializare, perfecționare și formare managerială, traininguri de companie, workshopuri și masterclass-uri cu experți autohtoni și internaționali.

Florin Tancu
Florin Tancu, președinte Skal International București

În urmă cu 20 de ani își începe activitatea antreprenorială, deschizându-și propria agenție de turism. Astăzi, conduce operațiunile grupului grupului WECO Travel în România și Republica Moldova și este președinte al Skal Internațional București.

Ioan Borzea
Ioan Borzea, Owner Kristal Club, Gambrinus si Sunwaves

De mai bine de 20 de ani, John, așa cum îl știe toată lumea, dezvoltă concepte în industria HoReCa autohtonă, de la celebrul Maxx din Regie și până la Berăria Gambrinus din centrul Bucurestiului. El este deasemenea și Fondatorul Sunwaves, unul dintre cele mai vechi și puternice festivaluri de muzică electronică de la noi.

Mihai Popescu
Mihai Popescu, Owner Twins Studio

Fratelli, Uanderful, Biutiful, Biutiful By The Lake, acesta din urmă premiat cu Restaurant & Bar Design Award Londra in 2015, un fel de Oscar în lumea designului, sunt lucrările de referință ale designerului Mihai Popescu.

Iosif Stefanescu
Iosif Stefanescu, Executive Chef OSHO

Iosif Ștefănescu, Executive Chef la Osho, are o experiență în HoReCa de peste 21 de ani, lucrând atât pe vase de croazieră cât și în hoteluri de cinci stele din România. A acceptat provocarea lansată de proprietarul brandurilor OSHO și Oro Toro de a dezvolta împreună două concepte de succes pe piața românească.

Marian Lupu
Marian Lupu, Executive Chef Aqua Herastrau

La cei 33 de ani, Marian Lupu este recunoscut ca fiind permanent în căutarea perfecțiunii pentru fiecare dish pe care îl prepară. Conduce una dintre cele mai apreciate bucătării din România, Aqua Herăstrău.

Laurenţiu Mâţă
Laurenţiu Mâţă, TopHospitality

Fondator TopHospitality, Fondator Street Food City, Co-Owner si Manager de Dezvoltare la Mr. Cannoli, Director Regional Bucuresti-Muntenia la ANBCT Romania, Laurentiu isi dedica tot timpul acestei industrii pe care o iubeste nebuneste cu toate imperfectiunile ei minunate!

Alina Ariton
Alina Ariton, Manager si Redactor Sef 24FUN Brasov

Alina are peste 15 ani de comunicare în industria ospitalității, fiind alături de creatorii de concepte încă din primele zile.

Ionut Raiu
Ionut Raiu, Owner Trattorian Artisan Food

Este unul dintre cei mai vechi și apreciați creatori de concepte HoReCa din România, fondator al vestitului Opium și a multi-premiatului Club Theatre

Tinu Sebesanu
Tinu Sebesanu, CEO Trend Hospitality

Tinu Sebeșanu – CEO Trend Hospitality, este lider în consultanță și management în industria ospitalității precum și reprezentant regional al unora dintre cele mai puternice branduri internaționale. Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu, și-a definitivat pregătirea profesională la universitățile Cornell și Boston în SUA, cu specializare în management strategic, operațional și financiar în turism.

Lenard Matei
Lenard Matei, Owner Jaxx American Restaurant

Are 33 ani și e din Maramureș. Om de acțiune, în anul 3 de facultate Lenard deja căuta o locație, iar în timp ce scria licența pentru terminarea studiilor, lucra și la un plan de business pentru Corvinus, primul bar pe care l-a deschis și Shto-ul de azi.
A urmat deschiderea Republic (astăzi Jaxx), care a apărut pentru că Lenard era foarte pasionat de bere și berării.

Razvan Moisa
Razvan Moisa, Chef Marty Restaurants

Răzvan face parte din echipa Marty din 2010, când s-a angajat pe postul de Ajutor Ospătar. A lucrat pe toate posturile – grill, plite, salate, pizza – iar în 2014, odată cu deschidera Marty Sports & Grill, a fost promovat ca și Bucătar Șef. Grație pasiunii pentru gătit, talentului și determinării sale, după doar un an a devenit Assistant Executive Chef, iar de anul acesta a preluat postul de Executive Chef al grupului Marty.

Diana Zahariea
Diana Zahariea, Director General&Actionar Sergiana Group

A preluat funcția de director general de la tatăl său, Tudor Neculoiu, în 2018. Experiența de peste 15 ani în afacerea de familie dar și firea întreprinzătoare o face să-și susțină echipa, abordând o atitudine curajoasă dar responsabilă.

Razvan Grecu
Razvan Grecu, Fondatorul CitiZen Bistro & Lounge

În clipa de față administrează Restaurantul Panoramic 13, Restaurantul Unirea și este fondatorul CitiZen Bistro & Lounge, în cadrul Unirea Hotel & Spa, Iași.

Marian Olteanu
Marian Olteanu, Owner Crama Gramma

Lista Forbes SUA „Cele mai cool etichete de vinuri din primăvara anului 2016” include și un brand românesc: Gramma Wines. Marian Olteanu este administratorul Casei Olteanu și deținătorul brandului

Marian Iamandi
Marian Iamandi, Manager HoReCa METRO Romania

Dupa o cariera de peste 15 ca si Executive Chef, Marian coordoneaza operatiunile METRO in Romania in sectorul HoReCa.

Tudor Furir
Tudor Furir, CEO Pernod Ricard Romania

Începând cu anul 2006, conduce compania Pernor Ricard după ce și-a început cariera ca agent de vânzări pentru compania Coca Cola, în anul 1994.

Diana Golomoz
Diana Golomoz, Director of Sales & Marketing Radisson Blu & Park Inn by Radisson

A participat la dezvoltarea și extinderea lanțului Radisson Hotel Group în București, în acest moment fiind cel mai mare lanț hotelier din Capitală care operează două branduri în acelasi complex, oferind  facilitati de 5* și 4*.

Ionut Craciun
Ionut Craciun, National HoReCa Manager at Coca-Cola Hellenic Bottling Company

Are în spate o carieră de peste 19 ani în cadrul Coca-Cola HBC. Coordonează de peste trei ani departamentul de HoReCa al companiei.

Razvan Vasile
Razvan Vasile, CEO Natura

În 2014 s-a alăturat Alexandrion Group, preluând poziţia de group commercial director, pe care a deţinut-o până în vara 2018, când i s-a încredinţat conducerea Alexandrion Trading.

Incepand cu aprilie 2019 este CEO Natura SRL.

Cristian Stefanescu
Cristian Stefanescu, Deputy Managing Director Bilancia

Este un profesionist cu o experienta de 20 ani in HoReCa, din care 15 alaturi de Bilancia-leader de piata in domeniul echipamentelor profesionale si accesoriilor pentru acest sector de activitate.

Florin Voica
Florin Voica, Presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania

Un profesionist in F&B Training Manager&Sommelier cu peste douăzeci si cinci ani de experiență în industria hotelieră. Sunt specializat în toate domeniile managementului, restaurant în cadrul hotelului, precum și restaurante de lux.

Petru Berciu
Petru Berciu, co-Owner BDG Import

La început, a fost un club la Predeal apoi a apărut Office, în 1998, în Bucureşti. Office era „next level”. Adică drumul spre „înalta societate”. Apoi, în 2010, s-a născut Loft. In paralel a dezvoltat liderul pietei de alcool din Romania, BDG Import.

Loredana Catana
Loredana Catana, Key Customer On trade Ursus Breweries

De 10 ani in industria berii, pasionata de berea la tank.

Robert Maxim
Robert Maxim, Founding Partner Ensight Management Consulting

Robert Maxim are o experiență profesională de 25 de ani în consultanță de management. Până în anul 2000, când a înființat compania de consultanță Ensight Management Consulting, liderul local al pieței de consultanță în management, a ocupat funcții de conducere în companii multinaționale de prestigiu: Manager al Departamentului de Consultanță din cadrul KPMG Consulting, precum și e-Business Head în cadrul Citibank România.

Cristi Dandes
Cristi Dandes, Fondator Food of Bucharest

Cristi Dandeș este propriul lui șef, așa cum se descrie pe scurt. Mai pe larg, însă, Cristi este o persoană activă, omul cu inițiative, CEO la firma Think Lab și fondator al proiectului Food of Bucharest, dezvoltat pe Instagram și Facebook, dedicat preparatelor culinare fotogenice.

Andrei Gusidi
Andrei Gusidi, Trade Marketing - Reserve Customer Activation Manager PPD

Andrei Gusidi si-a inceput cariera in bartending ca ajutor de barman, intr-un hotel de cinci stele, dupa care a activat in mai multe locatii high profile din Bucuresti, de la cafenele la cluburi si chiar restaurante. In prezent este brand ambassador Diageo Reserve, rol care ii permite sa-si impartaseasca din cunostinte catre cei interesati.

Cezar Munteanu
Cezar Munteanu, Chef

Chef Cezar Munteanu lucrează în domeniul gastronomiei de peste 27 de ani. A ajuns să gătească pentru mari personalități ale lumii, dar și pentru copiii săraci din Africa. Astăzi predă management culinar și dezvoltă proiecte în industria ospitalității si industriei alimentare, îi învață pe copiii din România ce înseamnă alimentația sănătoasă și îi inspiră pe tinerii bucătari, nu doar să gătească, ci și să fie profesioniști responsabili.

Cosmin Dragomir
Cosmin Dragomir, Editor Coordonator Gastro ART

Cosmin Dragomir este jurnalist. În ultimii ani s-a specializat în gastronomie și a publicat sute de articole, analize, reportaje și interviuri din acest domeniu. Istoria gastronomiei și a ospitalității românești a devenit marea lui pasiune.

Nicolle Birta
Nicolle Birta, Copywriter&creator de concepte

Copywriter & creator de concepte publicitare, promotor al bunului gust și al convivialității, primul român absolvent al programului Hautes Études du Goût Le Cordon Bleu Paris. Pe Nicolle o găsiți pe bistromargot.ro și la studioul său de creație din București, unde îmbină cele două laturi profesionale, comunicarea și gastronomia.

Stefan Bercea
Stefan Bercea, Presedinte ANBCT

Ştefan Bercea, maestru al artei culinare şi căpitanul echipei olimpice de seniori a României. A gatit pentru mai bine de 32 de sefi de stat.

Dan Paștiu
Dan Paștiu, Owner Dabo Doner

Este originar din Sibiu şi este cunoscut pentru localurile pe care le-a creat – despre Naf-Naf, Pizzeria Michelangelo, Cotton Club, Blow Up, Spicy sau Zorba a auzit aproape orice sibian. A renunţat însă la toate aceste branduri pentru a construi o franciză. Povestea înfiinţării Dabo Doner în România este una impresionantă şi e o dovadă de perseverenţă.

Alexandru Cirtu
Alexandru Cirtu, Culinary and Beverage Consultant at LifeBox

Chef bucătar, fost particpant la Mastechef, antreprenor, masterand în limbi străini, celebru, cu o familie frumoasă. Pe scurt: un om fericit. Iar maxima lui favorită este: “Good decisions come from experience. Experience comes from bad decisions.”

Dragos Rosca
Dragos Rosca, Presedinte Romanian Business Leaders

În prezent, Dragos Roșca este acționar / investitor în companii din domeniul retailului, marketing și distribuție, servicii HR, servicii financiare, IT, real estate, precum Optiblu, Smartree, Patiline, More Outsourcing, 2Performant, Ynovate Immo.

Anterior, a fost acționar / investitor în companii din domeniul serviciilor medicale, leasing operațional, factoring, media, precum Oxigen Plus, Diagnosis, Fleet Management Services, Simplu Credit, Puls Media, etc., companii vândute ulterior unor investitori internaționali sau locali precum Linde Group, Business Lease, Versa Media sau A&D Pharma.

Cristian Nacu
Cristian Nacu, Sr. Country Officer Romania and Moldova IFC

Cristian Nacu este reprezentantul in Romania al International Finance Corporation (IFC), divizia de investitii pentru sectorul privat a Grupului Bancii Mondiale.

Anterior, timp de 10 ani, a fost Partener si Sef al Biroului din Romania al Enterprise Investors, unul din cei mai mari administratori de fonduri de Private Equity din Europa Centrala si de Est. De asemenea, pentru 2 ani a fost Senior Advisor al presedintelui Enterprise Investors.

Avand peste 20 de ani de experienta in private equity, investment banking and privatizare, Cristian Nacu este unul din cei mai experimentati si respectati manageri si profesionisti in investitii din regiune.

Florin Itu
Florin Itu, Co-owner of Gourmet Entertainment

– Co-owner of Gourmet Entertainment (organizator de festivaluri culinare: The Carnival – largest food festival in Europe in 2018, Street Food Festival, Food Truck Festival, Gourmet Festival etc)

– Owner of Meat Busters (food trucks & franchise; winner of Truck of The Year Award at Food Truck Society Awards; two franchise restaurants opened since 2018 in Timisoara & Cluj)

– Co-owner of Livehouse Agency & Livehouse Comedy (booking & comedy shows)

Marius Gogoasa
Marius Gogoasa, Manager Exquisite Bar Solutions

Marius Gogoasa, expert bartending/ trainer, este fondatorul si managerul agentiei de bartending Exquisite Bar Solutions, si are o experienta foarte vasta, a fost pregatit in UK, Germania, Italia, Suedia sau Olanda. El este si proprietarul barului Flair Ange, un bar etalon pentru industria ospitalitatii.

Dan Anca
Dan Anca, Owner Art Cafe Gallery

Am terminat facultatea de Stiinte Economice din Timisoara si am intrat in domeniul bancar. Pasionat fiind de domeniul ospitalitatii am deschis in anul 2010 cafeneau Art Cafe Gallery iar in anul 2015 am renuntat la banca si am intrat in bucatarie. In anul 2018 am achizitionat in judetul Arad, in Podgoria Aradului, un domeniu de 20 ha si un conac unde am construit un restaurant cu produse locale si zona de relaxare si petreceri private. Se va numi Roca Brună si se va deschide oficial in luna august, anul acesta.

Bogdan Doltu
Bogdan Doltu, Co-Owner Impact HUB, Maidan, Mosia Corbeanca

Bogdan Doltu,  este co-fondator al spaţiului de co-working Impact Hub, unul dintre primele de acest tip din Bucureşti, şi se ocupă cu organizarea de evenimente şi festivaluri, printre care Burgerfest sau Bucharest Craft Beer Festival. Pasiunile lui se îndreaptă către mâncarea bună, comunităţi și experiețe. A reușit să le transforme în business-uri prin proiectele de la Moșia Corbeanca și Maidan.

Vlad Seitan
Vlad Seitan, Antreprenor

Vlad Şeitan a lucrat în cadrul OMV timp de 13 ani, fiind unul dintre puţinii manageri români care au crescut în cadrul companiei austriece fără a fi intrat în companie pe filiera Petrom. Din 2005, Şeitan a preluat conducerea reţelei OMV din România, Bulgaria şi Serbia, iar din 2007 a fost promovat într-o poziţie de management al întregii reţele de downstream a grupului.

Acum, Şeitan este implicat în trei proiecte: consultanţă pe zona de real estate (cu activităţi în derulare atât în România, cât şi la nivel international), consultanţă în zona de marketing, business development şi strategie şi The People Engagement Company, firma de employee engagement.

Valentin Hristu
Valentin Hristu, Food Enthusiast

Implicat in industria ospitalitatii din anul 2012, am organizat cine volante pretutindeni pein Bucuresti, in tara dar si in Olanda si Germania. Am prezentat festivaluri culinare si inca prezint. De aproape 3 ani de zile – principalul focus: Paine si Vin tot localul iar la Expirat Club Bucuresti si Vama Veche – partea de mancare.

Norbert Vig
Norbert Vig, Owner Joben Bistro

Povestea „Joben” nu a început acum 6 ani, cum s-ar putea crede, ci acum vreo 20 de ani. Pasiunea din copilărie pentru lucrurile vechi care meritau o o nouă șansă, s-a întâlnit ani mai târziu cu pasiunea pentru HoReCa.

În mai puțin de un an, Joben Bistro Cluj, a ajuns in top 10 locații din lume iar investiția a fost recuperată în primele patru luni.

Trei ani mai târziu am făcut pasul firesc de a duce povestea mai departe, astfel s-a născut Joben Bistro Bucharest.

Fady Chreih
Fady Chreih, CEO Regina Maria

Fady Chreih este CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA din 2013, anterior ocupând funcția de Director Executiv. Înainte de a se alătura Rețelei de sănătate REGINA MARIA, Fady Chreih a fost Directorul Diviziei de Healthcare din cadrul Băncii Transilvania.

Fady a absolvit un MBA la University of Sheffield și a urmat mai multe cursuri la Harvard și Stanford University, precum și la London Business School.

Este membru al YPO Romania Chapter și al Comitetului pentru Sănătate din cadrul AmCham.

Cristian Macedonski
Cristian Macedonski, Preşedinte Asociaţia de Dezvoltare Turistică din judeţul Braşov

Sunt membru al Clubului Economic German, membru al Forumului Româno-German de la Berlin iniţiat de doamna Susanne Kastner (membru al Parlamentului German), membru în Forumul Democratic al Germanilor din România şi preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Turistică din judeţul Braşov.

Veronica Balogh
Veronica Balogh, Manager - Customer Engagement EE Hilton Supply Management

De 8 ani in Achizitii si de 5  ani in Hospitality si impreuna cu Hilton, cu sentimentul ca aici e acasa.

Actualmente sunt  Customer Engagement Manager in Europa de Est pentru Hilton Supply Management – Unitate Centrala de Achizitii in cadrul Hilton Worldwide.

Acest lucru imi permite sa fac exact ceea ce imi place: sa lucrez cu oamenii si sa imbin intr-un mod interesant partea de Procurement cu cea de Sales, descoperind constant alte si alte oportunitati de dezvoltare profesionala si personala!

Valentin Vernea
Valentin Vernea, Co-Owner Curtea Berarilor

20 ani experienta in Horeca – 1999 incepe in advertising la Mercury 360, dupa 6 ani On Trade Channel Manager la unul dintre marii producatori de bere din Romania, co-owner the Syndicate (advertising agency) din 2008 si tot din 2008 co-owner Curtea Berarilor Bucuresti

Felix Patrascanu
Felix Patrascanu, Managing Partner FAN Curier

Felix este membru fondator al Asociației Operatorilor de Curierat din România (AOCR), membru în board-ul de conducere al Romanian Business Leaders și lider al proiectului RePatriot.
În afară de pasiunea pentru sport, oenologia este o altă preocupare pentru timpul liber. De-a lungul timpului a colecționat vinuri și a produs pentru prieteni vin din strugurii culeși personal din podgoria de la Fiționești/Panciu, locul său natal.

Theodora Popa
Theodora Popa, Member of the Board and Vice President of Transavia Group

Theodora Popa este puternic implicată în activitatea celui mai mare resort de golf din România,  sprijinind dezvoltarea turismului în Transilvania ca promotor al acestui sport atât în țară, cât și la nivel internațional. Susține dezvoltarea turismului în regiune prin crearea de evenimente pentru comunitatea de golf și business.

Theodora Popa este și vice-președintele Grupului Transavia, liderul pieței de carne de pasăre din România și una dintre cele mai prestigioase afaceri de familie din țară.

Victor Racariu
Victor Racariu, CEO Glovo

Dupa o cariera de 7 ani in cadrul grupului Fashion Days/emag, ajungand pana pe pozitia de Chief of International Markets Officer | Fashion Days, Victor prea de 1 an functia de CEO a Glovo, lansand in piata unul dintre cei mai agresivi delivery app.

Cristian Cismaru
Cristian Cismaru, Fondator My Transylvania

Sunt un economist-ghid-organizator de evenimente-manager de proiect cu rădăcini în sudul Transilvaniei, ¾ roman, restul de origine germană. Locuiesc 5 zile pe săptămână în Sibiu, weekendurile din aprilie în noiembrie în sate iar iarna prin orașele României și ale Europei, unde facem diverse campanii de promovare a Romaniei si mancarii locale. Numele meu e asociat cu My Transylvania, Eat Local, Slow Food Sibiu, Transilvania Gastronomica si Reky Travel. Am 42 de ani și îi iau după mine peste tot pe Iuliana – soția și pe Petru – băiatul nostru de 4 ani și jumătate. Știu și ce nu sunt: nu sunt bucătar și nici mic producător de alimente.

Corina Macri
Corina Macri, Fondator Macri Academy

Corina Macri, fondator al Macri Academy, organizează cursuri de pregătire profesională. Detine 2 restaurante in Timisoara si este Presedinta HORETIM.

Gheorghe Andresz
Gheorghe Andresz, Traditional Trade & Out of Home Director Heineken Romania

Începând cu luna februarie 2019, Gheorghe Andresz a revenit în HEINEKEN România, unde conduce echipa de Vânzări Traditional Trade și Out of Home. Cu o experiență comercială de peste 20 de ani, a avut diferite roluri în HEINEKEN, inclusiv în Ungaria, și DIAGEO.

Dragos Cristea
Dragos Cristea, Sales Manager Takeaway.com
Dragos Vladuca
Dragos Vladuca, Head of Emerging Channels Pepsico

Dupa aproape 3 ani la producatorul de bauturi alcoolice Prodal Group, Dragos incepe in 2007 aventura Pepsi, detinand pe rand pozitii atat pe partea de on-premise cat si off-premise.

Cristian Cristea
Cristian Cristea, Business Development Director HoReCa Macromex

Dupa o experienta de peste 10 ani in sales in FMCG, Cristi alege sa se lature Grupului City Grill pe pozitia de Grup Training Manager. Dezvolta programe si proiecte pentru cel mai mare grup romanesc din ospitalitate timp de 7 ani cand se alatura MGC Group pe pozitia de HR Manager.

De curand se muta la Macromex si isi continua cursurile in cadrul Hostalion Management School.

Georgian BÂLĂ
Georgian BÂLĂ, OUT OF HOME MANAGER – FRIESLAND

Georgian Bâlă are o experiență de peste 10 ani în industria HoReCa. Începând cu anul 2018 a preluat funcția de Out Of Home Manager în cadrul producătorului de lactate FrieslandCampina România și conduce atât dezvoltarea canalului HoReCa la nivel național cât si a exporturilor companiei. De-a lungul timpului a lucrat pentru companii precum Julius Meinl România, Caroli Foods Group și Nestle România.

Radu Fusea
Radu Fusea, Fondator Travlocals.com

Radu Fusea a pus bazele primei platforme românești de booking destinată cazărilor și experiențelor spectaculoase. Prin această platformă și prin proiectul satelit – Wildventure Romania, a reușit să scoată la iveală o comunitate de oameni faini care contribuie activ la schimbarea feței turismului autohton, promovându-l cu cinste atât în țară cât și peste hotare. În prezent, cele două proiecte sunt foarte populare în rândul turiștilor educați, bucurându-se totodată de o reputație impecabilă.

Ioana Romanescu
Ioana Romanescu, Fondator & Cake Designer Cupcake Philosophy

Cu o experiență de 18 ani în companii multinaționale, Ioana a dezvoltat o afacere care a crescut de peste 30 de ori în 6 ani, răsfățând mai mult de 30.000 de clienți cu o gamă de peste 200 de deserturi. Ioana a absolvit cursurile Le Cordon Bleu, iar fiecare produs este rezultatul experienței și al studiilor în Cake Design realizate cu specialiști din diferite țări. De asemenea, Ioana susține cursuri și ateliere despre produsele creație proprie, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Ionuț Roman
Ionuț Roman,

Incepand cu 1997, Ionut Roman a lucrat in vanzari. A inceput ca agent commercial, urmand ca in ultimii 19 ani sa se implice in retail si HoReCa. In decursul a 11 ani a fost director de magazin Selgros (Constanta, Arad si Timisoara), apoi timp de 5 ani a condus departamentul central de relatii cu clientii al aceleiasi companii.

Dumitru Luca
Dumitru Luca, Președinte A.N.A.T.

De peste 21 ani conduce propria agentie de turism, un touroperator specializat pe zona balcanica; in ultimii 4 ani a fost implicat activ in conducerea Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism iar in 2020 a fost ales presedintele acesteia. In prezent este si presedintele Aliantei Pentru Turism (APT).

Antonia Mehedințu
Antonia Mehedințu, Hospitality Projects Director Niro Investment Group

Și-a petrecut cea mai mare parte a carierei dezvoltand afaceri si proiecte complexe de inalta calitate, lucrand ca director executiv in sectoarele dezvoltarilor imobiliare si hoteliere.

Cu o experiență de peste 14 ani in coordonarea proiectelor imobiliare ale Niro Investment Group, este implicata in prezent in realizarea a doua investitii de mare anvergura: renovarea Corinthia Grand Hotel du Boulevard și construcția Swissôtel, ce va fi operat de Accor Group.

 

Radu Savopol
Radu Savopol, Founder & CEO 5 to go

Activitatea profesională a lui Radu s-a intersectat încă din adolescență cu industria HoReCa. În 2001, avea să deschidă la Sinaia „Old Nick Pub”, unul dintre cele mai apreciate pub-uri din Sinaia. În 2015, avea să deschidă într-un mic garaj din Piața Lahovari prima cafenea „5 to go”, concept sub umbrela căruia funcționează astăzi peste 150 de cafenele la nivel național.

Ioana Marian
Ioana Marian, Founder & CEO desprespa.ro

Dupa o cariera de 10 ani in sistemul bancar, Ioana a fondat in 2010 proiectul despreSpa.ro care promoveaza conceptele de Spa & Wellness si centralizeaza toate informatiile pietei Spa din Romania.

Este Presedintele Asociatiei Spa Romania, Ambasadorul Global Wellness Day in Romania, Ambasadorul Global Mentorship Program, si membru in Eastern European Intiative si Wellness Tourism Initiative.