Hospitality Culture

Hospitality Culture Institute reunește lideri din segmentul HoReCa, profesioniști ai industriilor conexe, antreprenori si business angels. Hospitality Culture Institute dezvoltă atât proiecte pentru specialiștii din industrie cât și pentru publicul larg.

În calitate de asociație independentă de cercetare, training și consultanță, Hospitality Culture Institute studiază piața și tendințele din industria HoReCa. Misiunea sa este să identifice tendințele cu impact social, economic și politic și să împartă know-how și solutii concrete.

contact@hospitalityculture.ro

Urbea Food Fest este un concept dezvoltat de Asociația pentru Promovarea Industriei Ospitalității și își propune să aducă experiența marilor festivaluri în orașele mici și medii din România.

Implementeaza, timp de 6 ani consecutivi, cel mai mare research de food service din România. Deasemeni initiaza primul research pentru piata de cafea out-of-home.

Organizează primul program de accelerare de businessuri, dedicat industriei ospitalității.

Aduce la aceeași masă liderii industriei HoReCa, într-o serie de discuții informale.

The CAMP combină modul de lucru si gandire antreprenorial cu un proces destinat dezvoltarii de idei și insight-uri revoluționare, cu scopul de a produce un impact real în lume. Participanții din diferite medii și discipline lucrează împreună pentru a descoperi și valorifica oportunități inovatoare.